Ontdek de wereld van tuften: Workshops en verhuur van werkplekken nu beschikbaar!

We hebben fantastisch nieuws: Tuftlab opent de deuren! Na maanden verbouwen, en het treffen van voorbereidingen met onze passie voor tuften, zijn we verheugd om onze tufting workshops en faciliteiten te presenteren! Leg je creativiteit vast in de vorm van een tapijt en reserveer een plekje in onze agenda.

Leren tuften?

Ben je klaar om je eigen unieke tapijt te creëren? Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor onze workshops. Leer de kunst van tufting van onze ervaren tufters en maak een prachtig tapijt. Of je nu een ervaren tufter bent of net begint aan je tufting avontuur, ons team van gepassioneerde tufters staat klaar om je te begeleiden en te inspireren.

Workshop boeken

Tufting werkplekken te huur

Voor degenen die graag zelfstandig aan de slag gaan, bieden we ook de mogelijkheid om een tufting werkplek te huren bij Tuftlab. Elke maandag en woensdag kun je gebruikmaken van onze ruimte, uitgerust met een 90×90 cm frame en alle benodigde materialen. Dit is jouw kans om je tufting vaardigheden te verbeteren, nieuwe ontwerpen te creëren en jezelf volledig onder te dompelen in de wereld van tufting. Zonder thuis zware investeringen te maken. Alle processen én de wol zijn inbegrepen in de prijs, dus kom snel iets moois maken!

Werkplek huren

Wees er snel bij, want onze workshops en werkplekken hebben beperkte capaciteit. Of je nu een workshop wilt bijwonen of een werkplek wilt huren, we staan te popelen om je te verwelkomen bij tuftlab.

Kom en ontdek de magie van tufting bij tuftlab – waar creativiteit en vakmanschap samenkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *