Tuftlab promoten? We zijn je eeuwig dankbaar. Registreer je als ambassadeur en maak een unieke kortingscode om te delen met volgers en vrienden. Als iemand een boeking maakt met jouw code, verdien je op de bestelling, en ontvangt de gebruiker een korting.

Registreren als Tuftlab Ambassadeur

Gebruikersnaam

Je gebruikersnaam.

Account e-mail

Uw primaire e-mailadres, gebruikt om in te loggen.

Wachtwoord

Uw primaire wachtwoord, gebruikt om in te loggen.

Hoe wil je ons promoten?
Uw Affiliate account zal automatisch worden goedgekeurd, en u kunt direct beginnen met het verdienen van Referrals.

Vragen en antwoorden

Je unieke code is een combinatie van de gebruikersnaam die je hebt gekozen toen je je registreerde, met het cijfer 10 toegevoegd aan het einde. Je kunt de naam van je coupon zien in het dashboard onder “Coupons”.

Als je je coupon wilt wijzigen, of als je meerdere coupons wilt, stuur ons dan een e-mail op [email protected].

Je code delen is eenvoudig. Deel het van mond tot mond. Post het op je Instagram Story, vermeld het op je blog, deel het in Facebook-groepen of vermeld het in je YouTube-video’s.

Naast coupons kun je ook unieke links delen. Als mensen dankzij jouw link onze website bezoeken en binnen 30 dagen een aankoop doen, ontvang je commissie. Je kunt alle kliks volgen via ons dashboard en jouw unieke link vinden onder “Ambassador links”.

Vraag een uitbetaling aan door contact met ons op te nemen via [email protected]. We ondersteunen PayPal, bankoverschrijvingen en je kunt je tegoed ook gebruiken voor Tuftlab en Tufting Europe.