Contact opnemen?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze workshops? Neem dan gerust contact op! 

Adres

Tuftlab
Johan van Hasseltweg 12B
1022 WV Amsterdam

Google Maps openen.

Openingstijden

Ma – Fr: 10am – 5pm
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

E-mail

info@tuftlab.nl

Bellen & Appen

020-2612329

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal pak je Metro 52 één halte naar Noorderpark. Vanaf daar loop je de trap op, rechtsaf in een rechte weg naar Tuftlab.

Let op: Google Maps wil je nog wel eens een stukje laten omlopen of een bus laten nemen, het is een rechte weg van metrohalte Noorderpark naar ons.

Pont

Vanaf Azartplein gaat er elke 20 minuten een pont naar Zamenhofstraat, je wordt praktisch naar onze voordeur gevaren. 

Meest gestelde vragen

Ja, je neemt het aan het einde van de dag mee naar huis!

Bij Tuftlab ga je niet alleen tuften, je leert ook alle stappen van de afwerking voor een volwaardig en mooi eindresultaat. Aan het eind van de dag is het af én weet je alles om thuis zelfstandig aan de slag te gaan met je nieuwe hobby.

De workshop is geschikt vanaf minimaal 18 jaar. Redenen zijn de fysieke intensiteit van het tuften en het gebruik van verschillende powertools. We willen dat iedereen constant scherp is, en verantwoordelijk.

Tijdens de workshop maak je een tapijt van gemiddeld 45 cm. Afhankelijk van de complexiteit van je ontwerp kan dit nog iets groter of kleiner worden. Dit doen we om ervoor te zorgen dat je het in één dag af krijgt.

Weekenden zijn populair en vaak binnen een uur uitverkocht. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als éérste een seintje te krijgen als er nieuwe weekenden of feestdagen beschikbaar komen. 

Kosteloos annuleren van je reservering kan tot 2 dagen van tevoren. Heb je bijvoorbeeld woensdag een reservering dan moeten we dit uiterlijk maandag weten.

Gebeurt er binnen 24 uur iets in de privé-sfeer of ben je simpelweg ziek, dan hebben we daar alle begrip voor en kunnen we altijd je reservering verplaatsen naar een andere datum.

WhatsApp of bel ons doordeweeks tussen 10u en 5u op 020-2612329. Of mail ons via onze contactpagina.