De studio

Welkom bij Tuftlab, jouw nieuwe creatieve uitlaatklep! Onze prachtige studio in Amsterdam Noord is ontworpen om jou de beste tuft-ervaring te bieden. Met een ruime voorraad aan materialen en benodigde tools, heb jij alles wat je nodig hebt om je eigen unieke tapijt te maken.

Wij zijn er om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een prachtig handgemaakt tapijt en een grote glimlach op je gezicht.

Wij kunnen niet wachten om jou en je vrienden te verwelkomen bij Tuftlab. Tot snel!

De voorzieningen.

Bij Tuftlab ben je verzekerd van een ruime en goed uitgeruste werkplaats. Met 10 werkplekken en frames bieden we voldoende ruimte om jouw creativiteit de vrije loop te laten. En als je behoefte hebt aan een nog groter frame, dan is dat op verzoek ook mogelijk tot wel 2 meter bij 2 meter!

Naast het tuften hebben we alles om je tapijt verder af te werken. Met onze scheermachine maak je jouw design nog strakker, en met anti-slipmat zorg je ervoor dat je tapijt stevig op zijn plek blijft liggen.

Bij Tuftlab werken we uitsluitend met wol van hoge kwaliteit en we hebben ruim 29 verschillende kleuren op voorraad. Zo kun je altijd de perfecte kleur kiezen om jouw ontwerp tot leven te brengen.

Even opladen? Maak vrij gebruik van onze keuken voor een cappuccino havermelk, relax in onze zithoek én de muziekinstallatie. Zo kun je tijdens het tuften je creatieve proces stimuleren met je favoriete tunes via Spotify.

We zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om jouw prachtige tapijt te creëren in een comfortabele en gezellige omgeving.

Tufting machines

We maken bij Tuftlab gebruik van de meest moderne tufting machines. Veilig, accuraat en storingsvrij. Zo kun je meteen aan de slag en volop genieten van de tuft-ervaring. Van een scheerapparaat tot primair tuftdoek en de tuftmachine – wij hebben alles wat je nodig hebt.

Ontspannen leerplek

We bieden een gezellige en inspirerende omgeving, met onder andere een fijne zithoek waar je kunt ontspannen. Onze keuken is uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt, waaronder een koffiezetapparaat en drankjes om je dorst te lessen. Daarnaast bieden we ook lekkere snacks aan om je energie op peil te houden tijdens het tuften.

Ontdek Noord

Amsterdam Noord is een bruisend stadsdeel met veel creatieve bedrijven en toffe hotspots. Bij Tuftlab, gevestigd in Noord, ben je op loopafstand van leuke plekjes zoals De Goudfazant, Skatecafe, FC Hyena, Hangar en nog veel meer. Dus waarom niet de dag afsluiten met een heerlijk drankje en hapje bij een van deze hotspots?